Pripravite zmagovalni poslovni načrt

03.02.2012

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) vabi v Poslovno šolo LUI, ki zajema krajše delavnice pisanja poslovnega načrta skupaj z mentorji, ki bodo bodočim mladim podjetnikom stali ob strani in jim priskočili v pomoč pri reševanju dilem, povezanih s poslovnim načrtom.

Delavnice pisanja poslovnega načrta bodo spremljala predavanja slovenskih strokovnjakov s področja podjetništva, in sicer se bodo odvijala v spletni učilnici. Pisci bodo tako lahko kadarkoli prisluhnili njihovim predavanjem in jim zastavili morebitna vprašanja, saj spletna učilnica omogoča dostop tudi od doma.
 
V spletni učilnici je tako pripravljen tudi forum, kjer lahko mladi podjetniki s kolegi in mentorji spregovorijo o izzivih pri pisanju, torki in četrtki popoldne pa bodo rezervirani za skupinsko diskusijo o perečih temah.
 
Predavanja, ki so na voljo v spletni učilnici:

  • Kaj vsebuje dober poslovni načrt? - mag. Rok Stritar
  • Kako ustanovim podjetje? - mag. Uroš Petrovič
  • Kako izberem dober računovodski servis? - Marta Žitko
  • Kaj vse obsega tržna analiza? - mag. Niko Slavnič
  • Kako postavim pravo ceno? - mag. Blaž Zupan
  • Kako pripravim odlično kratko predstavitev podjetja? - mag. Robert Rolih

Izobraževalne delavnice, ki bodo podjetnikom v pomoč pri izdelavi poslovnega načrta, in svetovanja bodo potekali med 7. in 21. februarjem, prijave pa zbirajo do ponedeljka, 6. februarja. Prijava je brezplačna, prijavite pa se preko obrazca, ki je objavljen na spletni strani.

Napišite zmagovalni poslovni načrt z LUIjevo pomočjo in se z njim uvrstite med finaliste tekmovanja Start:Up Slovenija, prejmite subvencijo Slovenskega podjetniškega sklada in celo prejmite investicijo v svoje podjetje. Izbrali bodo 20 najobetavnejših idej.

Nazaj