Osvojite japonski ali korejski trg

16.01.2012

Evropska komisija objavila nov javni poziv za sodelovanje v Programu usposabljanja vodstvenih delavcev v evropskih podjetjih na območju Japonske in Koreje (Executive Training Programme - ETP).

Program usposabljanja vodstvenih delavcev je leta 1979  vzpostavila Evropska komisija z namenom spodbujanja poslovanja evropskih podjetij na japonskem in od leta 2002 tudi na korejskem trgu. Program ponuja 45-tedensko intenzivno izobraževanje za evropske podjetnike, ki je razdeljeno na 3 dele.

Začetni modul, ki bo trajal 3 tedne, bo potekal v Londonu na Univerzi SOAS. V Londonu bodo podjetniki spoznali kulturo, zgodovino ter civilno družbo Japonske in Koreje. Poglobitveni modul bo potekal na Japonskem ali v Koreji na Univerzi Waseda ali Yonsei. V 30 tednih bodo imeli podjetniki možnost spoznati poslovno kulturo in jezik teh dveh držav. Zadnji modul, ki bo potekal 12 tednov, je namenjen opravljanju pripravništva v enem izmed japonskih ali korejskih podjetij. 

Program usposabljanja vodstvenih delavcev se bo začel v novembru 2012, prijave pa se zbirajo do 31. maja 2012. V program se lahko vključijo  vodstveni delavci evropskih podjetij in podjetja iz držav članic EU. Evropska komisija poleg financiranja celotnega usposabljanja zagotovi sredstva tudi za šolnine za vsakega udeleženca programa v višini 26.400,00 EUR (2.200,00
EUR na mesec) za Japonsko in 24.000,00 EUR (2.000,00 EUR) za Korejo.

Več informacij o ETP, pogoji za prijavo, prijavni obrazci in odgovori na pogosta vprašanja so na
voljo na spletni strani: www.euetp.eu

 Letak o izobraževanju (PDF, 324 kb)

Za dodatne informacije o ETP se obrnite neposredno na elektronska naslova: ibncvshpggjdfAfvfuq/fv ali jogpAfvfuq/fv.

 

Nazaj