Nemško priznanje programu za promocijo inovativnih podjetij

28.11.2011

Projekt CleanER, v katerem sodeluje tudi slovensko podjetje FerroČrtalič International d.o.o. je bil izbran na nemškem ministrstvu za gospodarstvo in tehnologijo v sklopu programa ZIM-KOOP (Centralni inovacijski program, financiran v kooperaciji).

Priznanje projektu CleanER na nemškem ministrstvu za gospodarstvo in tehnologijo pomeni visoko priznanje za dosežke dosežene na tem projektu. Gre za program ZIM  namenjen promociji inovativnih srednjih podjetij.

Podjetje FerroČrtalič International d.o.o. sodeluje pri projektu kot eden izmed nosilnih partnerjev, zaupana jim je tudi izvedba praktičnih primerov. Podjetje Ferročrtalič se je z več kot 45 letno  tradicijo in konstantnega razvoja tehnologije in peskalne tehnike izkazal kot nepogrešljiv partner v evropski industriji. V podjetju so specializirani za iskanje rešitev na področju peskalne ter lakirne opreme.

Podjetje FerroČrtalič International d.o.o. je pri razvojnem delu podprl tudi JAPTI preko javnega razpisa  za »neposredne spodbude za raziskovalno razvojne dejavnosti v podjetjih – projekti 2008«. 

Več o njihovem dosežku si lahko preberete v priloženem članku (v nemškem jeziku).

 

Nazaj