Imate idejo? Ujemite najboljše!

30.09.2011

JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije ob finančni podpori Ministrstva za gospodarstvo skupaj s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji organizirata osrednji nacionalni otvoritveni dogodek Evropskega tedna podjetništva 2011 v Sloveniji: Imate idejo? Ujemite najboljše!

Vstopite pogumno v svet podjetništva in odkrijte kako je uspelo najboljšim.

Pridružite se nam na dogodku in spoznajte podjetniške junake. Predstavili vam bomo dve uspešni slovenski podjetniški družini, družino Šifrar iz Škofje Loke (SIBO G. d.o.o.) in družino Furlan iz Mirna (Intra Lighting d.o.o.).

Pripravili smo vam tudi tri modra predavanja uglednih predavateljev.

Vabljeni tudi na INFO točke, kjer vam bodo predstavniki JAPTI, VEM točke in subjektov inovativnega okolja, posredovali informacije iz prve roke o možnostih sofinanciranja vaših podjetniških projektov, komercializaciji in vstopu na tuje trge. Obiščite nas tudi na Facebooku!

VSTOP PROST, po predhodni prijavi! Vabljeni mladi, potencialni podjetniki, podjetniki ter vsi ostali, ki želite uresničiti podjetniško idejo!

Datum:

sreda, 5. oktober 2011, ob 13:30

Lokacija:

Hotel Slon, 1. nadstropje, Kavarna,

Naslov: Slovenska cesta 34, Ljubljana (poišči na zemljevidu)

Hotel je lociran v centru mesta Ljubljana in je dostopen tako z mestnim avtobusom, vlakom ali Bicikljem. Shema avtobusnih linij je dosegljiva tu - izstopite na avtobusni postaji Pošta. Dostop je možen tudi z avtom. Parkiranje je na voljo v parkirnih hišah oz. za parkiranje označenih mestih.Parkiranje je potrebno plačati po veljavnih cenikih.  

Program:

Celoten program dogodka (PDF, 565 kb)

Dogodek bo povezoval Sašo Papp, popestril ga bo Jure Godler.

Prijave:

Udeležba na celoten dogodek je brezplačna.

E-prijavnica na dogodek Imate idejo? Ujemite najboljše!

 

Imate idejo? Ujemite najboljše! Nazaj