Na sejmu MOS 2011 poiščite pomoč pri zaščiti svoje inovacije

09.09.2011

Vabljeni, da strokovnjake Urada za intelektualno lastnino vprašate, kako uspešno zaščititi in morda tudi vnovčiti svoje znanje in ideje.

Se sprašujete, kaj je potrebno storiti, da zavarujete svojo intelektualno lastnino? Ste inovativni, pa niste prepričani, ali gre za izum in ali ga je vredno zaščititi? Ne veste, zakaj ali kako bi zaščitili znamko ali model?
 
Urad RS za intelektualno lastnino bo prisoten s svojimi strokovnjaki z različnih področij v času sejma MOS 2011 v Celju. Razložili in pomagali vam bodo razumeti zgornja in mnoga druga vprašanja v zvezi z varovanjem in upravljanjem vaše intelektualne lastnine. To je namreč kapital, ki vas že dela ali pa vas bo naredil drugačne, bolj prepoznavne in dolgoročno uspešnejše od vaše konkurence.

Na razstavnem prostoru L1/29 bodo za vas na sejmu sodelavci urada (urejeno po dnevih in področjih):

  • pet 09.09. - Nina Dernovšek (znamke in modeli)
  • sob 10.09. - Amalija Kocjan (znamke)
  • ned 11.09. - Helena Zalaznik (patenti in modeli)
  • pon 12.09. - Tatjana Jeršan (patenti, modeli, znamke)
  • tor 13.09. - Tatjana Jeršan in Petra Boškin (patenti, modeli, znamke, avtorske pravice)
  • sre 14.09 - Janez Kukec Mezek (patenti, modeli, znamke)


S predhodno najavo srečanja si lahko zagotovite bolj podrobno obravnavo (za to se obrnite na Tatjano Jeršan na 01 620 31 58 ali u/kfstboAvjm.tjqp/tj,  enako dobrodošli pa ste tudi brez predhodne najave na našem razstavnem prostoru (L1/29), kjer se bodo uradovim sodelavcem vsak sejemski dan pridružili tudi slovenski inovatorji.

Nazaj