Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani

14.09.2011

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani je spodbuda za vse inovacije, nastale na Univerzi v Ljubljani, da vstopijo na trg in se komercializirajo bodisi v obliki podjetja bodisi v kakšni drugi obliki, na primer v obliki patenta.

Univerza v Ljubljani vabi k sodelovanju vse vas, ki imate že razvite tehnološke in netehnološke inovacije (to so lahko izdelki in storitve), za katere smatrate, da imajo tržni potencial, pri tem pa imate že izoblikovano izvedbeno skupino. 
 
Najboljše tri inovacije bodo poleg strokovne podpore prejele 3.000, 2.000 oziroma 1.000 evrov. Za vse prijavljene pa pripravljajo brezplačne delavnice, s pomočjo katerih bodo prijavitelji izdelali dobre poslovne načrte.

Zakaj sodelovati na Rektorjevi nagradi za naj inovacijo UL?
 
Če sami ali skupaj s svojo ekipo razvijate inovativen produkt ali storitev, imate precej dobrih razlogov, da oddate prijavo:

  • sodelujete lahko na praktičnih delavnicah, na katerih predavajo priznani slovenski strokovnjaki. Na delavnicah boste prejeli vsa nujno potrebna podjetniška znanja, ki vam bodo prišla prav pri komercializaciji vaše podjetniške ideje.
  • pomoč pri pisanju odličnega poslovnega načrta, s katerim boste preverili potencial vaše inovacije, analizirali trg in ovrednotili vašo inovacijo.
  • v zvezi z razvojem vaše inovacije boste dobili strokovno svetovanje in mentoriranje.

Prijave idej zbirajo do vključno 18. oktobra 2011. Kratek opis svoje inovacije (formular) pošljite do 12h na e-naslov: .

Vsi, ki boste do tega datuma prijavili svojo idejo, boste lahko obiskovali brezplačne delavnice za izdelavo poslovnega načrta, s katerim se uvrstite v nadaljnji krog tekmovanja.

Več informacij o natečaju dobite na naslednji povezavi.
 

 

Nazaj