Potencialni podjetniki vabljeni k odpiranju poslov na Avstrijsko Koroško

29.08.2011

Slovenski poslovni klub v Avstriji, Slovenska gospodarska zveza v Celovcu organizira tridnevno brezplačno delavnico za Start-up podjetja. Delavnica bo potekala od 2. do 4. septembra 2011, v Sloveniji in v Avstriji.

Organizatorji STARTup Live so prepričani, da karavanška regija nudi ogromno potenciala in postaja inovacijska regija!

Zato v sklopu projekta »Future Ideas Karawanks« vabijo vse kreativne, ki želijo razvijati poslovne ideje ali stopiti na samostojno podjetniško pot v širšem območju Karavank, da se udeležijo tridnevnega usposabljanja, ki bo od petka, 2. 9. 2011, do nedelje, 4. 9. 2011, v konferenčni dvorani v hotelu Hafnersee v Hodišah / Keutschach ter na IEDC na Bledu.

Ta tridnevna delavnica je namenjena vsem kreativnim iz obeh strani Karavank, ki imajo poslovne ideje in želijo te poslovne ideje s pomočjo strokovnjakov razviti do konceptov ali poslovnih načrtov.

Zagrabite to enkratno priložnost in sodelujte pri tem čezmejnem dogodku. Delite svoje zamisli z ostalimi kreativci in si razširite čezmejni krog znancev.

Udeleženci delavnice bodo prejeli povratno informacijo strokovnjakov. Moderacija bo potekala v angleškem jeziku, za ostale pogovore v delavnici bo na voljo prevajalec.

Več informacij o prijavi dobite na naslednji spletni povezavi.Nazaj