Podjetno inovativna Slovenija 2011

08.03.2011

Ministrstvo za gospodarstvo skupaj s podpornimi institucijami za podjetništvo in inovativnost, vabi na predstavitev javnih spodbud za podjetniški sektor 2011. VSTOP PROST!

JAPTI tudi letos sodeluje na dogodku »Podjetno Inovativna Slovenija 2011«, ki ga organizira Slovenski podjetniški sklad, pod okriljem  Ministrstva za gospodarstvo skupaj z ostalimi podpornimi institucijami. Na dogodku bodo predstavljene finančne spodbude za mala in srednje velika podjetja, ki jih v tekočem letu ponujajo različne podporne institucije. Tako bodo na enem mestu predstavljena štiri ministrstva in šest podpornih institucij.

Podjetniki in podjetniški svetovalci lahko na dogodku na enem mestu pridobijo koristne informacije o različnih finančnih spodbudah za podjetniški sektor, obiščejo INFO TOČKE vseh sodelujočih podpornih institucij in se individualno pogovorijo s svetovalci posamezne institucije; obiščejo različne koristne delavnice in kratke promocijske predstavitve podpornih institucij, skladov tveganega kapitala in ostalih finančnih institucij ter tako preverijo njihovo ponudbo financiranja v letu 2011.

Dogodek je enodneven. Potekal bo le v Ljubljani z identičnim programom, v sredo 23. marca in četrtek 24. marca 2011.

Udeležba na dogodek je brezplačna. Potrebna je predhodna prijava.

 Program dogodka (PDF, 2mb)Podjetno inovativna Slovenija 2011 Nazaj