Tuji investitorji iščejo razvojna podjetja za vlaganje

04.03.2011

Aprila letos bo v Londonu potekala investicijska konferenca Investing in Slovenia 2011. Slovenska podjetja imajo možnost predstavitve svojih razvojnih projektov pred tujimi investitorji.

Ministrstvo RS za zunanje zadeve, JAPTI, Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Londonu v sodelovanju z Developing Markets Associates organizirajo  investicijsko konferenco »Investing in Slovenia 2011« v Londonu, na sedežu EBRD,  12. april 2011.

Organizatorji vabijo k udeležbi zainteresirana slovenska podjetja iz sektorjev visokih tehnologij (IKT, biotehnologije, energetika, okolje), ki načrtujejo razvojne projekte z investicijami v minimalni višini 5 milijonov evrov in iščejo tuje investitorje. Na konferenci se bo Slovenija predstavila vlagateljem iz Velike Britanije kot zanimiva investicijska lokacija.

Za sodelovanje je potrebno izpolniti priloženo prijavnico z opisi predlaganih projektov za investicije. Posredujete jo v elektronski obliki na e-naslov: tjnpob/sbubkAh{t/tj.

Skrajni rok za prijave: 21. marec 2011. Zaradi obveznosti do soorganizatorjev po tem roku prijav ne bo več mogoče sprejeti.

Udeležba in možnost predstavitve projekta na konferenci podlega potrditvi organizatorjev, o čemer boste obveščeni sproti oz. najkasneje do 28. marca 2011. Pred investicijsko konferenco lahko, skladno z interesom udeležencev, organizirajo tudi pripravljalni seminar – delavnico »učinkovito predstavljanje investicijskih projektov«.

Podjetja, ki bodo prejela potrditev udeležbe, sama poskrbijo za letalski prevoz, namestitev in transfere v Veliki Britaniji.

Dodatne informacije:
Matej Rogelj, tel: 01 58 98 159
Simona Rataj, tel: 01 58 98 139

  Vabilo (PDF, 118 kb)

 Prijavnica (DOC, 128 kb)
 

Nazaj