Krka nagrajuje nova znanja

16.03.2011

Podjetje Krka, d. d., Novo mesto v letošnjem letu razpisuje že 41. Krkine nagrade, ki so namenjene vsem mladim; dijakom in študentom, ki imate znanje, voljo in željo po pridobivanju novih znanj.

Pod sloganom Znanost povezuje je Krka objavila letošnji razpis za mlade. Dijake gimnazij in srednjih šol ter študentov različnih programov vabijo, da se prijavijo na razpis za 41. Krkine nagrade.

RAZPIS ZA ŠTUDENTE

K sodelovanju vabijo vse, študente dodiplomskih, podiplomskih in doktorskih študijskih programov, ki so oziroma bodo svoje raziskovalne naloge končali v obdobju od 1. julija 2010 do 30. junija 2011 ter jih boste prijavili in poslali na naš naslov do 5. julija 2011. Informacije o nagradah, načinu prijave in ostalih razpisnih pogojih najdete na tej spletni strani.

RAZPIS ZA DIJAKE

K sodelovanju vabijo vse, študente dodiplomskih, podiplomskih in doktorskih študijskih programov, ki so oziroma bodo svoje raziskovalne naloge končali v obdobju od 1. julija 2010 do 30. junija 2011 in jih prijavite in pošljete na naš naslov do 5. julija 2011. Informacije o nagradah, načinu prijave in ostalih razpisnih pogojih najdete na tej spletni strani.

Svet Sklada Krkinih nagrad bo na osnovi prijav in v skladu s Krkino razvojno-raziskovalno usmeritvijo ter željo po spodbujanju odličnosti na vseh področjih izbral najboljše naloge. Nagradili bomo do pet nalog v kategoriji raziskovalne naloge dijakov srednjih šol.

Krkine nagrade bodo podelili na prireditvi, ki bo 16. septembra 2011 v Novem mestu.

Usmerite svojo prihodnost, bodite v družbi več kot dva tisoč odličnih Krkinih nagrajencev, ki nagrade prejemajo že vse od leta 1971.

Nazaj