Naj ideje postanejo rezultati

18.01.2011

JAPTI je objavil nov blog Dobre prakse, z namenom spodbujanja razvoja podjetniških in inovativnih idej ter prenosa dobrih podjetniških praks.

Nov blog Dobre prakse ponuja mladim, podjetnikom začetnikom in vsej ostali zainteresirani javnosti tekoče informacije o aktualnem dogajanju inovativnega podpornega okolja v Sloveniji, t.i. subjektov inovativnega okolja, ki ga sofinancira JAPTI ob podpori Ministrstva za gospodarstvo. 

Uporabniki lahko na enem mestu pregledajo aktivnosti posameznih subjektov inovativnega okolja, tehnoloških parkov, podjetniških in univerzitetnih inkubatorjev. Na voljo so tekoče informacije o aktivnostih, ki se izvajajo ali se bodo izvajale v prihodnje, ter dobrih praksah posameznih podjetij, ki so inkubirana v omenjenih subjektih inovativnega okolja. Na ta način smo želeli združiti rezultate delovanja subvencioniranega inovativnega okolja na enem mestu.

Kot se za blog spodobi, lahko posamezne objavljene prispevke tudi komentirate.

Obiščite nas na spletni strani: http://www.dobre-prakse.si/ ali preko hitrega gumba na desni strani spletne strani Imam idejo!

 

 Blog Dobre prakse

 

Nazaj