Primorski tehnološki park zbira nove člane

17.01.2011

Stimulativno okolje in odlični pogoji za delo, možnost pridobitve do 70.000 € nepovratnih sredstev v obdobju 3 let in najem prostorov po nižjih cenah so le nekatere od vseh ugodnosti, ki jih nudi Primorski tehnološki park mladim inovativnim podjetjem ali potencialnim podjetnikom, ob redni včlanitvi.

Razpis je namenjen posameznikom z inovativno idejo, novoustanovljenim podjetjem, raziskovalno-razvojnim oddelkom podjetij in drugim inštitucijam, ki pri izvajanju svoje dejavnosti dosegajo visoko stopnjo razvojne usmerjenosti, tehnološke zahtevnosti in inovativnosti produktov, tržne perspektivnosti in raziskovalno-razvojnega sodelovanja.

Letošnji razpis za nabor članov ima dva roka za prijavo, in sicer:

  • prvi rok do 25. januarja 2011,
  • drugi rok do 1. decembra 2011.

Novost razpisa je, da bo tehnološki park sprejemal vloge tudi v času med obema rokoma ter jih obravnaval vsakokrat, ko bo prispelo vsaj 10 prijav.

Postopek za včlanitev v Primorski tehnološki park in metodologija ocenjevanja vlog sta opredeljena v Pravilniku o članstvu, ki je objavljen na spletni strani www.primorski-tp.si . Obrazec za prijavo pa kandidati prejmejo po opravljanjem razgovoru z upravo tehnološkega parka.

 

Nazaj