Kako uspešno kandidirati za EU sredstva pri financiranju projektov?

02.11.2010

Brezplačna delavnica na praktičnih primerih, ki vas vodi skozi tipično pot projektnega ciklusa v programih, sofinanciranih s strani EU.

Svoje bogato znanje s tega področja bo z vami delil mag. Aleš Lipnik , vodja Centra za sodelovanje z gospodarstvom Univerze na Primorskem - Znanstveno raziskovalnega središča, ki ima več kot 10 let izkušenj s prijavljanjem in izvedbo projektov v različnih programih, sofinanciranih s strani EU.

Na delavnici vam bo pomagal spoznati možne pasti in težave pri prijavi na evropske projekte in povedal več praktičnih nasvetov o samem izvajanju projekta, kakor tudi o možnih ukrepih in načinih, da projekt izvedemo učinkoviteje. 

Delavnico bo potekala v torek, 9. novembra 2010, ob 13.00 uri v sejni sobi Štajerskega tehnološkega parka , Pesnica pri Mariboru 20a, 2211 Pesnica pri Mariboru (parkirni prostor je zagotovljen!).

Po delavnici (ob 15.00 uri) bo izvedeno srečanje INOVACIJSKA DEJAVNOST & TEHNOLOŠKI TRANSFER - NUJA DANAŠNJEGA ČASA!, prav tako pod vodstvom Aleša Lipnika.

IZKORISTITE TA DAN ZA PRIDOBITEV NOVIH ZNANJ NA IN SODELUJTE NA DOGODKIH, KI SMO JIH ORGANIZIRALI PRAV ZA VAS!

Zaradi evidence strukture prijavljenih in temu prilagojenih vsebin pa vas prosimo, da nam vašo prijavo na dogodek posredujete PRAVOČASNO do četrtka, 4. novembra 2010 po e-pošti na Štajerski tehnološki park: jogpAtuq/tj (za dodatne informacije jih pokličite na 02 / 6540 – 229).

,

Nazaj