Gorenje objavlja natečaj za oblikovanje pametnih kuhinjskih dodatkov

18.10.2010

Gorenje, d.d., v sodelovanju z Bienalom industrijskega oblikovanja in Galerijo Velenje vabi k sodelovanju na javnem anonimnem natečaju za oblikovanje Gorenje pametnih kuhinjskih dodatkov, navdihnjenih s trendom simplicity.

Kriteriji za izbor najboljših del so:

  • izpolnjevanje razpisnih pogojev,
  • oblikovna čistost, originalnost,
  • sodobnost in aplikativna odprtost.

Natečaj se je pričel že 1. septembra 2010  in traja do 31. oktobra 2010. Če so dela oddana po pošti, velja datum poštnega žiga. Ocenjevalna komisija bo objavila rezultate v roku 30 dni od zaključka natečaja.

Natečajne rešitve bodo javno predstavljene v Galeriji Velenje v novembru in decembru 2010.  Dela, ki ne bodo nagrajena, bodo udeležencem vrnili v 15 dneh po končani javni predstavitvi. 

Ocenjevalna komisija bo podelila 3 nagrade. Avtorjem nagrajenih rešitev se bo ponudila možnost odkupa rešitve in izdelave ali možnost samostojne razstave, študentom pa možnost enomesečnega izobraževanja v GDS. Nagrade ne vsebujejo odkupa materialnih avtorskih pravic za uporabo idejne rešitve; avtorske pravice so predmet kasnejšega dogovora oziroma pogodbe. Ocenjevalna komisija si pridržuje pravico, da v primeru, da noben projekt ne bo zadovoljeval kriterijev za podelitev nagrade, nagrad ne podeli. 

Podrobnosti natečaja na spletni strani.

Kontakt za informacije
Urška Ojsteršek
vstlb/pktufstflAhpsfokf/tj
Odnosi z javnostmi / Public Relations
Gorenje, d.d.
Partizanska 12, 3503 Velenje, Slovenia
Tel.: +386 3 899 23 58
Fax.: +386 3 899 25 01
Nazaj