Izbiramo sejalca 2015 - Priznanja za inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu

12.06.2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija vsako leto razpiše podelitev Sejalca, priznanja za ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Letos lahko na pozivu kandidirate prijavitelji, ki ste v obdobju med 1. 1. 2013 in 31. 12. 2014 v redno poslovanje podjetja v popolnosti uvedli inovativni proizvod, proces ali pristop.

In kaj prejme zmagovalec? Poleg naziva sejalec 2015 še brezplačno udeležbo na borzi SIW 2016, izpostavitev na domači strani: http://www.slovenia.info/ v najvidnejši rubriki »Ne spreglejte«, izpostavitev na straneh Inovativni slovenski turizem, vključevanje v promocijske aktivnosti SPIRIT Slovenija, Sektor za turizem, ter uporabo uradnega logotipa sejalec 2015 v vseh komunikacijskih sredstvih (tiskane publikacije, spletne strani, oglasi ipd.) dve leti po podelitvi.

Rok za prijavo je 17. junij 2015.

Več

Nazaj