Brezplačna svetovanja v okviru dogodka "Z znanjem do odličnosti"

06.06.2014

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Službo Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko organizira dogodek z naslovom: »Z znanjem do odličnosti«, ki bo potekal 11. junija 2014 v hotelu MONS v Ljubljani.

Na dogodku bodo predstavljeni rezultati razvojnih in tehnološko - investicijskih ter podjetniških projektov, podprtih iz sredstev kohezijske politike 2007 - 2013, kot podlaga za nove tehnološke in podjetniške preboje. Podprte projekte si boste lahko ogledali v galeriji »Podprti razvojni potenciali slovenskega gospodarstva v letih 2007 - 2013«.

Program

Pripravljamo tudi delavnici, okroglo mizo in Poslovno stičišče, kjer bo možnost srečanja in pogovora s svetovalci iz različnih delovnih področij. Predhodne rezervacije terminov bomo sprejemali od 2. junija do vključno 10. junija 2014. Po tem datumu se lahko za sestanek v nezasedenih terminih svetovalcev najavite na dogodku samem.

Prijave: Vabljeni, da svojo udeležbo potrdite z izpolnitvijo prijavnega obrazca. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest (350 udeležencev).

Nazaj