Razstava - »Sodobna inovativna skupnost znanja«

15.04.2014

Tehnološki park Ljubljana v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana organizira razstavo z naslovom: »Sodobna inovativna skupnost znanja«. Otvoritev razstave, na kateri bodo predstavljeni globalni tehnološki trendi, aktivnosti in programi Tehnološkega parka Ljubljana ter storitve in proizvodi njegovih članov, bo v torek, 15. aprila 2014, ob 18.00 uri v Desnem atriju Mestne hiše Ljubljana. Obiskovalce otvoritve bo nagovoril župan Mestne občine Ljubljana gospod Zoran Janković.

Tehnološki park Ljubljana predstavlja podporno poslovno okolje višje kakovosti za razvoj vrhunskega tehnološkega podjetništva. Z ustrezno infrastrukturo in nacionalnimi progami v sklopu Iniciative Start:up Slovenija skrbi za nastajanje in rast inovativnih podjetij z globalnim tržnim potencialom. Število vključenih podjetij, ki trenutno znaša 287, se povečuje, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih prinaša članstvo v mednarodno usmerjenem podjetniškem podpornem okolju.

Na razstavi, ki bo na ogled do 12. maja 2014, vsak dan od 8.00 do 20.00 ure, bo Tehnološki park Ljubljana predstavil dva sklopa dejavnosti:

  • programe, aktivnosti ter rezultate Tehnološkega parka Ljubljana,
  • izbrane inovativne proizvode svojih članov.

V okviru aktivnosti Tehnološkega parka Ljubljana bodo predstavljeni programi aktivacije podjetniških talentov, programi gradnje start-up podjetij in programi za globalno rast, ki jih le-ta nudi svojim članom.

Več o tem si lahko preberete v sporočilu za javnost.

Nazaj