Devetnajst podjetniških skupin je pridobilo podjetniško znanje, ki ga učijo na najboljših svetovnih poslovnih šolah

16.12.2013

Program Master of Start:ups je namenjen vsem inovativnim podjetjem, ki imajo globalne ambicije in želijo graditi svoja start-up podjetja po najnovejših metodologijah.

Nacionalni podjetniški program Master of Start:ups, ki se izvaja v okviru Iniciative Start:up Slovenija in širi podjetniško znanje najboljših svetovnih podjetniških šol, je potekal od 13. novembra do 11. decembra 2013. Program je uspešno zaključilo devetnajst podjetniških skupin, program pa bo ponovljen v februarju 2014.

Program Master of Start:ups zajema celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po t.i. »The Lean Start-up« in »Business Model Generation« metodologijah. Modularno zasnovan program, je poleg jasne predstavitve teoretičnih okvirov, udeležencem ponudil predvsem praktično delo na razvoju njihove poslovne ideje.

Program Master of Start:ups je namenjen vsem inovativnim podjetjem, ki imajo globalne ambicije in želijo graditi svoja start-up podjetja po najnovejših metodologijah. Priložnost za udeležbo bo ponovno v februarju 2014. Prijave so že odprte in so dostopne tukaj. Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije najdete v sporočilu za medije.

Nazaj