Najboljša inovacija po izboru obiskovalcev Slovenskega foruma inovacij

12.11.2013

Novost letošnjega Foruma inovacij je "Virtualni crowdfunding", v katerem obiskovalci dogodka glasujejo za najboljšo inovacijo po mnenju obiskovalcev. Današnji zmagovalec je inovacija "Ecocell" - ionski bojler podjetja Aurora 3M + d.o.o.

SPIRIT Slovenija je v okviru letošnjega dogodka ponudila obiskovalcem, da tudi oni izberejo najboljšo inovacijo. Ti so z glasovalnimi listki izrazili mnenje, mkoliko sredstev bi namenili v podporo posamezni inovaciji. Vmesni rezultati tako imenovanega »Virtualnega crowdfundinga« so bili večkrat na dan objavljeni preko LCD zaslovnov v avli Cankarjevega doma.

Skupno je bilo oddanih 210 glasovnic in podeljenih 158.700 virtualnih evrov. Zmagovalec današnjega dne po menju obiskovalcev je inovacija Ecocell - ionski bojler podjetja AURORA 3M + d.o.o., ki je zbral 20.500 virtualnih evrov. Na drugem mestu je inovacija My airbubble inovatorke Tjaše Flis z zbranimi 16.200 virtualnimi evri. Tretje mesto po mennju obiskovalcev si je zaslužila inovacija Izoterm kritina podjetje SVS SISTEMI d.o.o.

Nazaj