Prijavite se na razpis za TARASa

22.03.2013

TARAS je priznanje za najuspešnejše sodelovanje gospodarstva in znanstvenoraziskovalnega okolja na področju inoviranja, razvoja in tehnologij.

Predmet razpisa za priznanje TARAS je izdelek, rešitev ali storitev, ki je bila v celoti ali v bistvenem delu razvita v sodelovanju med partnerjem iz znanstveno-raziskovalne sfere in naročnikom iz gospodarstva. Vse podrobnosti o postopku prijave najdete tukaj.

Kdo je TARASa prejel doslej?

Prvo priznanje TARAS je v letu 2010 prejelo podjetje Domel, d. o. o., in programska skupina Sistemi in vodenje Instituta Jožef Stefan za uspešno sodelovanje pri razvoju Sistema za avtomatsko končno kontrolo elektromotorjev za sesalnike.

Drugo priznanje TARAS v 2011 je prejela družba LOTRIČ laboratorij za meroslovje, d. o. o., in raziskovalna skupina Instituta Jožefa Stefana, Odsek za inteligentne sisteme za projekt Inteligentni sistem laboratorijev v zdravstvu – ILAB.

Tretjega TARASa v 2012 pa sta prejela podjetje Trimo, d. d., in Razvojno-raziskovalna skupina CBS Inštituta za razvoj visokoizolativnega gradbenega elementa Qbiss Air.

Pomembni datumi:

- do 19. aprila 2013: oddaja prispevka

- Rok za oddajo prijave na razpis za priznanje TARAS je 19. april 2013.

Več

Nazaj