Razvojno usmerjen doktorski študij računalništva in informatike

20.03.2013

Študij priporočajo tako študentom, ki nameravajo ostati v akademski sferi kot tistim, ki bodo opravljali zahtevnejša razvojno-inovacijska dela v računalniški industriji ali ustanavljali visokotehnološka start-up in spin-off podjetja.

Univerza v Ljubljani, Fakulteta za računalništvo in informatiko ponuja zanimive programe doktorskega študija računalništva in informatike. Program temelji na raziskovanju in poglabljanju znanja računalništva, mednarodnem povezovanju in močnimi povezavami z industrijo.

Priporočajo ga tako študentom, ki nameravajo ostati v akademski sferi kot tistim, ki bodo opravljali zahtevnejša razvojno-inovacijska dela v računalniški industriji ali ustanavljali visokotehnološka start-up in spin-off podjetja. Študij se v celoti izvaja v angleškem jeziku.

V študijskem letu 2013/2014 so razpisana tudi mesta za doktorske študente-asistente, s katerim si študentje lahko omogočijo brezplačen študij.

Z informacijami o študiju in štipendijah vas bodo seznanili na informativnem dnevu, ki bo v sredo, 17. aprila 2013, ob 16.00 uri v predavalnici PR 2 na Fakulteti za računalništvo in informatiko, Tržaška cesta 25, Ljubljana.

Več o študiju si lahko preberete tej spletni strani.

Razpis za doktorski študij 2013/2014 je objavljen tukaj.

Rok za prijave na študij za študijsko leto 2013/14 je 30. avgust 2013.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije o vpisu so vam na razpolago v študentskem referatu Fakultete za računalništvo in informatiko preko e-pošte: tuvejogpAgsj/voj.mk/tj.

Nazaj