Natečaj za podelitev priznanj inovativnim projektom

21.02.2013

Na natečaj se lahko prijavijo npr. predstavniki gospodarstva, inštitutov, medijev, umetnikov in umetniške industrije, nevladnih organizacij, univerz, šol, vrtcev, države, lokalne skupnosti, tako posamezniki kot tudi ekipe.

Na konferenci o inovativnih lokalnih skupnostih, ki bo potekala v četrtek, 21. marca 2013, v Družbenem centru Krka v kraju Krka (občina Ivančna Gorica), bodo podeljena priznanja inovativnim projektom na nivoju lokalnih skupnosti za obdobje 2012/2013.

Namen konference, ki jo organizirajo Center za razvoj Litija, Vibacom in Občina Ivančna Gorica, je spodbujanje inovativnih praks in prepoznavanje inovativnih potencialov v Sloveniji.

Vabijo vas, da svojo zgodbo o inovativnem projektu lokalne skupnosti na natečaj prijavite tudi vi oziroma animirate nosilce inovativnih projektov v svojem okolju. Na natečaj se lahko prijavijo npr. predstavniki gospodarstva, inštitutov, medijev, umetnikov in umetniške industrije, nevladnih organizacij, univerz, šol, vrtcev, države, lokalne skupnosti, tako posamezniki kot tudi ekipe.

Dodatne informacije: Več informacij o natečaju in konferenci najdete tukaj.

Nazaj