Do 10. februarja čas za prijavo na Imagine Cup 2013

29.01.2013

Imagine Cup vabi mlade talente, da s svojimi inovativnimi rešitvami sodelujejo v največjem in najbolj prestižnem svetovnem študentskem tekmovanju.

Sodelujoče ekipe čakajo privlačne nagrade, nepozabno doživetje, neprecenljive izkušnje in nova poznanstva. Najboljša ekipa bo odpotovala na svetovni finale v rusko prestolnico St. Petersburg, kjer najboljše čaka več kot 100.000 $ denarnih nagrad.

Talentirane skupine in posamezniki se lahko tekmovanja udeležijo na dva načina: s sodelovanjem v  eni izmed treh glavnih kategorij lokalnega izbora ali s sodelovanjem na spletnih izzivih.

Tri glavne kategorije, slovenski zmagovalec neposredno v St. Petersburg

Vašim brihtnim glavcam so na voljo tri glavne kategorije: ”GAMES”, ”INNOVATION” in ”WORLD CITIZENSHIP”. Za sodelovanje v slovenskem izboru je potrebno do 10. februarja vašo idejo in ekipo prijavit v spletnem obrazcu na www.imaginecup.si. Slovenska zmagovalna ekipa se bo na stroške organizatorja med 8. in 12. julijem udeležila svetovnega finala v St. Petersburg.

Trije spletni izzivi, najboljši na globalnem nivoju na svetovni finale

Tudi letos so vam na razpolago trije spletni izzivi, na katere se lahko prijavite neodvisno od potekala lokalnega izbora: Windows 8 apps  izziv, Windows Azure izziv in Windows Phone izziv. Celoten postopek registracije in oddaje rešitev poteka preko spleta. V kolikor se uvrstite med finaliste katerega izmed treh izzivov, boste na stroške organizatorja potovali na svetovni finale. Za sodelovanje v spletnih izzivih se morate najkasneje do 15. februarja prijaviti na spletni strani: www.imaginecup.com.

Zakaj sodelovati?

Najboljše ekipe slovenskega izbora kot tudi svetovnega finala čakajo privlačne nagrade - zmagovalna ekipa v St. Petersburgu bo prejela ček v vrednosti 50.000 $. Poglavitni razlog za sodelovanje ekip v preteklosti pa niso bile nagrade, temveč želja po dokazovanju, neprecenljive izkušnje, nova poznanstva, dodatne strokovne reference ter nove karierne priložnosti.

Dodatne informacije: Več informacij o sodelovanju, pogojih in nagradah najdete na www.imaginecup.si.

Nazaj