Brezplačna enourna svetovanja v Poslovnem in Tehnološkem stičišču 7. Slovenskega foruma inovacij

16.11.2012

Poslovno in tehnološko stičišče je namenjeno poslovnemu in tehnološkemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost.

7. Slovenski forum inovacij je osrednja nacionalna prireditev o inovativnosti, ki bo potekala 26. novembra 2012, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vstop bo brezplačen.
 
 
Poslovno in tehnološko stičišče je namenjeno poslovnemu in tehnološkemu svetovanju potencialnim podjetnikom, podjetjem v rasti, inovatorjem ter vsem ostalim, ki želijo uresničiti poslovni izziv ali podjetniško priložnost. V obeh stičiščih sodeluje več kot 40 strokovnjakov z različnih področij.
 
Srečanja s svetovalci bodo na samem dogodku potekala v obliki mentorstva »ena na ena«, za rezervacijo termina s posameznim svetovalcem pa se je treba predhodno prijavit preko spleta:

Prijava v Poslovno in tehnološko stičišče je preko spleta možna do vključno 22. novembra 2012. Po tem datumu se lahko v nezasedenih terminih svetovalcev najavite za sestanek na dogodku samem.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti. Začinjene ideje spreminjamo v zrele inovacije!

Več informacij: tgjAkbquj/tj.

Nazaj