Nagrade za inovativna socialna podjetja

12.11.2012

Fundacija UniCredit je objavila razpis Nagrade za socialno podjetništvo 2012. Rok za oddajo vlog je 25. november 2012, do 18.00 ure.

Fundacija UniCredit je objavila razpis Nagrade za socialno podjetništvo 2012 v Sloveniji, ki je namenjen organizacijam za podporo obstoječi dejavnosti, ki ustvarjajo dohodek in ki potrebujejo dodatne naložbe, da bi dosegle trajnostno vrednost.

Projekti, ki vključujejo ali podpirajo ekološko in organsko pridelavo, bodo imeli prednost pri merilih za izbor.

Fundacija bo izbrala tri najboljše projekte in vsakemu od njih namenila nagrado v višini do 18.000 evrov.

Na razpis se lahko prijavijo slovenske neprofitne organizacije (nevladne organizacije, zveze, fundacije, organizacije socialnega podjetništva itd.).

Glavni element za projekte, ki jih podpira Fundacija UniCredit, je njihova socialna inovacija, kot je razvoj novih oblik sodelovanja in partnerstva, za boljše odzivanje na hitro rastoče socialne probleme s pomočjo aktivne udeležbe državljanov.

Z dodatno pobudo "Vaša izbira, vaš projekt Slovenija" bo Fundacija povabila sodelavke in sodelavce UniCredit Banke Slovenija h glasovanju za projekt, o katerem menijo, da je izmed treh izbranih najboljši. Projekt z največ glasovi bo prejel dodatnih 6000 evrov.

Prijave: Rok za oddajo vlog v angleškem jeziku izključno po elektronski pošti na e-naslov: eftl`fvspqfAvojdsfejugpvoebujpo/psh je 25. november 2012, do 18.00 ure.

Nazaj