Z odprtmi inovacijami do uspeha

24.09.2012

Slovenijo bo 19. oktobra 2012 obiskal eden največjih mislecev na svetu, avtor koncepta "Odprte inovacije", prof. dr. Henry Chesbrough iz Univerze Kalifornija, Berkeley.

Če obstaja ena stvar, ki smo se naučili v zadnjih nekaj letih, je to, da so odprte inovacije najpomembnejši poslovni model zadnjega desetletja. Podjetja kot so Cisco ali Procter & Gamble so popolnoma prestrukturirala svoj poslovni model. Vlade, mesta in druge institucije so skušale spremniti način dela in mišljenja. Celotna ekonomiija raste s hitrejšim korakom, kot kdajkoli. Ni nepomembno, da so najuspešnejši nadgradili svoje poslovne modele z odprtimi inovacijami.

Na 25. Predsedniškem forumu v organizaciji IEDC Bled, s ponosom predstavljajo letošnjega govornika prof. dr. Henry Chesbrougha, ki je odgovoren za ta revolucionaren podvig, vzpostavljanja odprtih inovacij. Dr. Chesbrough bo prvič v zgodovini predval v jugovzhodni Evropi. Koncept "Odprtih inovacij" je izum dr. Chesbrougha, ki se uvršča v sam vrh mislecev managementa, na lestvico Thinkers50.

Več informacij o dogodku in prijavi je dosegljivih tu.

Nazaj