Vabljeni na Konferenco o prenosu tehnologij

16.08.2012

Organizatorji Institut ''Jožef Stefan'' v sodelovanju s Kemijskim Inštitutom ter TehnoCentrom Univerze v Mariboru, vabijo na 5. mednarodno Konferenco o prenosu tehnologij, ki se bo odvijala 26. in 27. septembra 2012 na Institutu ''Jožef Stefan'' in Kemijskem inštitutu, v Ljubljani.

Konferenca je namenjena raziskovalcem iz javnih visokošolskih in raziskovalnih institucij, oblikovalcem nacionalnih politik, privatnim investitorjem, inovatorjem, podjetnikom in študentom s podjetniškimi ambicijami. Glavni cilj konference je povečati zavedanje in izmenjavo znanj in izkušenj o procesih prenosa tehnologij v gospodarsko izrabo ter njihovi nujnosti.

Konferenco spremlja tudi  izbor za najboljšo inovacijo, ki bo prejela nagrado. Nagrajena bo inovacija z največjim komercialnim potencialom po izboru predstavnikov domačega in tujega tveganega kapitala v višini 3.000 EUR.

Rok za oddajo vlog za nagrado je 1. september 2012.

Dokumentacija in pogoji sodelovanja v tekmovanju so objavljeni na spletni strani konference.

Pripravljalna delavnica za tekmovalce, bo 18. 9. 2012 ob 11:00 v Veliki predavalnici IJS, v Llubljani.

Organizatorji prosijo, da svojo prisotnost na konferenci potrdite najkasneje do 15. septembra z izpolnjeno elektronsko prijavnico. Udeležba na konferenci je brezplačna. Predavanja bodo v angleškem jeziku.

Dodatne informacije:
Elektronska pošta: ufiopmphjkfAjkt/tj
Telefon +386 1 477 3224
 

 Program konference (PDF, 135 kb) - v angleškem jeziku

Nazaj