Imate inovativno idejo in iščete zagonski kapital?

18.06.2012

Izkoristite enkratno priložnost in prepričajte investitorje pred vesoljno Slovenijo v medijsko odmevni oddaji »Dragons' Den«.

Dragons' Den je resničnostna oddaja, ki združuje ustvarjalne in podjetne posameznike, ki želijo svojo idejo preoblikovati v uspešno podjetje, ter na drugi strani naložbenike oziroma investitorje, ki nenehno iščejo dobre poslovne priložnosti.

Dragons' Den je tuja licenčna oddaja, ki je že številnim ambicioznim in ustvarjalnim posameznikom spremenila življenje, tako v Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA, kot tudi v mnogih drugih državah, kjer je bila oddaja predvajana. Celo med tistimi, ki jim med samo oddajo ni uspelo uresničiti svojega cilja (pridobiti investicije), so nekateri pridobili dovolj medijske izpostavljenosti ali zanimanja drugih investitorjev, kar jim je vendarle odprlo pot navzgor. Veseli so seveda tudi vsi tisti, ki so postali zadovoljni uporabniki novih izdelkov in storitev, ki so jih njihovim snovalcem omogočile finančne injekcije, pridobljene v oddaji.

Za sodelovanje v oddaji Dragons' Den se lahko prijavijo tako tisti, ki svoj posel šele uvajajo, kot tudi tisti, ki že imajo vpeljano podjetje, pa razmišljajo o širitvi na nova področja, večjem obsegu poslovanja ali širitvi na nove trge.

V mesecu juniju in juliju bodo potekali izbori podjetniških idej, ki se bodo predstavile pred investitorji. Prvi casting call za oddajo so se izvedli že v prvi polovici junija, sledijo novi.Za prijavo svoje ideje obiščite spletno stran: www.dragons-den.si ali pokličite za dodatne informacije na brezplačno telefonsko številko: 080 26 30.

Nazaj