Računalništvo v oblaku ponuja nove poslovne priložnosti

13.06.2012

Da boste te priložnosti še lažje prepoznali in izkoristili, Hekovnik, Si.mobil, ZITex in partnerji pripravljajo start:Cloud 2012 za najboljše in najbolj perspektivne storitve v oblaku.

Program je namenjen razvijalcem posameznikom in ekipam, pa tudi podjetjem v začetni fazi razvoja tovrstnih storitev.

Start:Cloud 2012 predstavlja za razvijalce programov odlično priložnost, da svojo storitev razvijete tako, da jo lahko ponudite različnim spletnim trgovinam poslovnih rešitev, telekomunikacijskim ponudnikom ali odprtokodnim platformam in si tako omogočite boljšo promocijo, distribucijo, zaračunavanje in predvsem monetizacijo svojih programov.

Vašo inovativnost bodo v okviru programa v Hekovniku podprli s strokovnim izobraževanjem in podjetniškim mentorstvom. Preverili boste svojo idejo, jo pričeli razvijati kot storitev v oblaku, naredili poslovni model zanjo ter prilagodili strategijo promocije.

Start:Cloud za razvijalce poslovnih storitev v oblaku bo v obliki predavanj, delavnic in mentorstva potekal od junija do septembra 2012.

Prijavnico najdete na spletnem mestu. Ob koncu bo izdelane aplikacije ocenjevala strokovna žirija, nagradni sklad pa obsega:

Pohitite s prijavami, saj se start:Cloud prične že 14. junija 2012.

Več info:
http://www.startcloud.si/
www.twitter.com/startcloud_si
E: jogpAtubsudmpve/tj 

 

Nazaj