Nacionalni inštitut za biologijo razpisuje nagrade za ugledne raziskovalce

06.06.2012

Natečajna komisija Nacionalnega inštituta za biologijo (NIB) razpisuje natečaj za podelitev Velike nagrade Miroslava Zeia za življenjsko delo in izjemne dosežke na področju dejavnosti NIB.

Velika nagrada Miroslava Zeia za življenjsko delo na področju dejavnosti NIB, se podeljuje posamezniku, ki je s svojimi dosežki trajno prispeval k razvoju znanstveno - raziskovalne ali razvojne dejavnosti NIB. Velika nagrada Miroslava Zeia NIB za raziskovalno delo obsega denarno nagrado v vrednosti 2.000 EUR neto in svečano listino.

Nagrada Miroslava Zeia NIB za izjemne znanstveno - raziskovalne ali razvojne dosežke v zadnjih petih letih na področju dejavnosti NIB, se podeljuje posameznikom ali skupini raziskovalcev iz Slovenije ali raziskovalcem, ki so večji del raziskav, na katere se nanaša nagrada, opravili v Sloveniji. Nagrada Miroslava Zeia NIB za izjemne dosežke obsega denarno nagrado v vrednosti 1.500 EUR neto in svečano listino.

Rok za oddajo vlog je do 30. 06. 2012.  Dodatne informacije v zvezi z natečajem so do zaključka natečaja na voljo pri kontaktni osebi Nacionalnega inštituta za biologijo, gospe Dunji Goršič po elektronski pošti: evokb/hpstjdAojc/tj in tel.: 05 923 27 07.

  Celotno besedilo natečaja (PDF, 79kb)

Nazaj