Izkoristite poslovne priložnosti na »FLAME matchmaking«

11.05.2012

Dogodek - poslovna srečanja so namenjena podjetjem, ki aktivno iščejo poslovnega partnerja za razvoj inovativne tehnologije na področju materialov.

3 centri odličnosti in 1 kompetenčni center– Center odličnosti Polimerni materiali in tehnologije (CO PoliMaT); Center odličnosti za raziskave v biotehnologiji, farmaciji in fiziki snovi (CO EN-FIST); Center odličnosti za biosenzoriko, instrumentacijo in procesno kontrolo (CO BIK); Kompetenčni center trajnostno in inovativno gradbeništvo (KC TIGR) – bodo predstavili konkretne aktivnosti in storitve, ki jih lahko ponudijo zainteresiranim podjetjem na področju materialov – polimerni materiali, napredni kovinski in nekovinski materiali, nanomateriali, termoelektrični materiali, visoko tehnološki materiali.  Po predstavitvah bo priložnost za mreženje in konkretne pogovore o sodelovanju.

Poudarki:

  • Povezovanje gospodarstva in aplikativne znanosti
  • Zagotavljanje podpore podjetjem pri razvoju novih izdelkov in procesov
  • Sodobni laboratoriji – stičišče industrijsko-tehnoloških izkušenj, raziskovalno-razvojnega znanja in vrhunske opreme
  • Mreženje za prihodnja sodelovanja Možnosti za nastop slovenskih podjetij na indijskem trgu

Prijavite se lahko na ujmfo/hmpcplbsAujb/tj. Rok za prijavo je 14.5.2012!

FLAME je projekt, ki združuje devet regij Srednje Evrope. Prizadeva si h krepitvi konkurenčnosti evropskih regij, malih in srednjih podjetij in znanstvenih ustanov s spodbujanjem novih oblik sodelovanja za širjenje in uporabo inovacij na področju . Več informacij na spletni strani projekta FLAME.

Poslovna srečanja »FLAME matchmaking« se bodo odvijala v Ljubljani, v sredo 16. maja 2012 s pričetkom ob 9:30 na Gospodarski zbornici Slovenije, dvorana C.

Nazaj