JAPTI vabi v gospodarsko delegacijo na Kitajsko

02.03.2012

JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Peking, na Kitajsko, od 23. do 28. marca 2012. Za odlično pripravo podjetnikov, ki se bodo odločili za poslovni obisk je organiziran tudi pripravljalni seminar, z naslovom: Poslovni običaji na Kitajskem, ki se bo odvijal 14. mareca 2012 v Ljubljani.

V sklopu izhodne gospodarske delegacije na Kitajsko, se bodo slovenska podjetja lahko udeležila tudi enega izmed največjih poslovnih dogodkov na Kitajskem, in sicer visoko tehnološko poslovno konferenco »International technology transfer Beijing conference 2012« (ITTC 2012).
 
Slovenska podjetja, vključena v delegacijo, se bodo imela možnost predstaviti v brošuri, ki bo izšla ob sami konferenci, medtem ko bodo svoje produkte, tehnološke inovacije in investicijske projekte lahko predstavila neposredno mednarodnemu poslovnemu občinstvu s pomočjo power point projekcije. V okviru delegacije in mednarodne poslovne konference ITTC 2012 bodo organizirani tudi bilateralni razgovori med slovenskimi in kitajskimi podjetji, glede na predhodno izražen interes slovenskih podjetij, ter obiski tehnoloških, podjetniških in inovacijskih centrov. Kotizacije ni!

Osnutek programa gospodarske delegacije je dosegljiv na naslednji povezavi

Organizacija poslovne delegacije na Kitajsko je namenjena večji mednarodni prepoznavnosti Slovenije in slovenskih inovacij ter tako predstavlja odlično priložnost za inovativna slovenska podjetja, ki želijo prodreti ali razširiti svoje poslovanje na kitajskem trgu.

Delegacija bo organizirana v primeru zadostnega števila zainteresiranih podjetij! Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. Informativni stroški letalskega prevoza (na dan 3.1.2012) v ekonomskem razredu s taksami znašajo 753,00 EUR. Cene hotelskih namestitev se gibljejo od 99 USD na noč za  sobo v hotelu 4*.

V okviru priprav na poslovno delegacijo bo JAPTI v sodelovanju s Konfucijskim inštitutom v Ljubljani, dne 14. marca 2012 ob 14.00 uri v prostorih Generalnega Sekretariata Vlade RS (Gregorčičeva 27), velika sejna soba, 1. nadstropje, organiziral dvourni pripravljalni seminar na temo »Poslovni običaji na Kitajskem«. svoj interes za udeležbo potrdite z izpolnjeno elektronsko
prijavnico s poslovnim profilom podjetja (v angleškem jeziku)
najkasneje do 12. marca 2012 oz. čim prej.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na go. Tanjo Drobnič, JAPTI, tel. 01 5891 894 .

 

Nazaj