Sodelujte v izboru Tehnovacija 2012

07.03.2012

Tehnovacija 2012 je sklepna prireditev izbora naj inovacije s področja trajnostnih tehnologij, na kateri lahko predstavnikom vodilnih raziskovalnih institucij, potencialnim investitorjem, ključnim akterjem iz gospodarske in akademske sfere ter navzočim medijem predstavite svoje inovativne tehnologije, izdelke in izsledke raziskav, ter na ta način dvignete svojo prepoznavnost in si za nagrado prislužite mednarodni inovacijski vavčer v vrednosti 5.000 EUR.

Vzporedno s programom prireditve, ki ponuja raznovrstnost predstavitev inovacij, predavanj in delavnic, bo v t.i. poslovnem spletišču potekal sejem prijavljenih podjetij, ki bodo na svojih razstavnih mestih predstavljala tako znanstveno-raziskovalno kakor tudi industrijsko stanje tehnike svojih izdelkov, storitev in tehnologij. 
 
Tehnovacija 2012 je izbor naj inovacije s področja trajnostnih tehnologij, ki ga bodo organizatorji zaokrožili z organizacijo zaključnega dogodka, na katerem boste lahko predstavnikom vodilnih raziskovalnih institucij, potencialnim investitorjem, ključnim akterjem iz gospodarske in akademske sfere ter navzočim medijem predstavili svoje inovativne tehnologije, izdelke in izsledke raziskav.

Finalna predstavitev inovacij bo potekala 5. aprila 2012, in sicer 2. dan konference PODIM, na kateri bomo poleg raziskovalcev in gospodarstvenikov gostili vrhunske strokovnjake s področja komercializacije inovacij.

Svojo inovacijo lahko najkasneje do 12. marca 2012 prijavite preko spletnega obrazca.

Več o izboru in o pravilih si lahko preberete na spletni strani: www.tehnovacija.si.

Dodatne informacije: Morebitne dodatne informacije lahko dobite pri g. Alešu Zorcu na telefonski številki: (02) 2355 344 oz. na e-naslovu: jogpAufiopwbdjkb/tj.

Nazaj